Gratis proefles

Over Rijschool J. van den Dries

Wij leren graag jong en oud autorijden 

Over rijschool J. van den Dries

Autorijden is altijd al mijn passie geweest. Als kind reed ik elke vakantie mee in de vrachtauto van onze buurman en kwam overal in Nederland en ver daarbuiten. Al vroeg kwam bij mij het idee op om ook vrachtwagenchauffeur te worden. Na later alle benodigde papieren gehaald te hebben heb ik een paar jaar als internationaal chauffeur gewerkt. Helaas door het slechte werkaanbod ben ik uitgeweken naar een technisch beroep. Uiteindelijk wilde ik de weg weer op en kwam toen op het idee om mijn passie met anderen te delen door hen te leren hoe leuk het is om auto te rijden. In 2004 ben ik de opleiding rij-instructeur gaan doen die ik in 2005 heb afgerond. Nu, zoveel jaren later doe ik dit werk met nog steeds met dezelfde passie.

Rijschool J. van den Dries werkt sinds 2005 met RIS (Rijopleiding In Stappen). Op deze manier kunnen wij u persoonlijk en op maat begeleiden. We werken met een zeer gestructureerd lesplan die wordt afgestemd op jou kennis en vaardigheden. Deze manier van lesgeven is geschikt voor iedereen, niet alleen de jonge mensen maar ook oudere mensen die nog willen beginnen of willen opfrissen. Het aantal lessen is afhankelijk van uw ervaring en leerstijl. 

Faalangst of rijangst

Bij faalangst ben je letterlijk bang dat wat je moet doen misgaat, mislukt.

Mensen met rijangst zijn bang om auto te rijden. Ze zitten zeer gespannen of angstig achter het stuur, of vermijden het autorijden helemaal.

Mocht u last hebben van faalangst of rijangst , rijschool J. van den Dries helpt u daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Wij zijn daarnaast gecertificeerd in het persoonlijk begeleiden bij faalangst en rijangst.

Veilig autorijden 

Als uitgangspunt geldt dat uzelf verantwoordelijk bent voor uw rijgedrag en reacties op de weg. Zo leert u bij ons tijdig rekening te houden met moeilijke situaties en sociaal rijgedrag. We leren u ook rekening te houden met het milieu en door u het nieuwe rijden al meteen aan te leren rijd u meteen al efficiënter, zuiniger én milieuvriendelijker. Daarmee bespaart u al gauw 10% brandstof en rijd u zo 100 km meer op een tank. Wilt u meer weten over hoe u efficiënter kunt omgaan met het verbruik van brandstof, en daar het milieu een handje mee helpt maar ook meer overhoudt in uw portemonee, klik dan op deze link. www.hetnieuwerijden.nl

Stuur een app