Gratis proefles

Recensies

Lenne Kokx schreef

Dit is ongetwijfeld een van de beste rijscholen waar je je rijbewijs kunt behalen. Jan is een ervaren instructeur en weet precies hoe hij in moet spelen op bijvoorbeeld angst of onzekerheid. Zelf vond ik rijden in het begin heel spannend en had een paar slechte ervaringen gehad, maar het is safe to say dat Jan mijn zin, motivatie en plezier in het rijden weer op 100% heeft gekregen door zijn fantastische kennis en ervaring. Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald zonder problemen. Altijd erg gezellig in de auto en het is logistiek heel goed geregeld met de lessen. Dankjewel voor de goede ervaring Jan!

27-11-2023 om 16:59 uur

Sarah schreef

Jan heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn rijangst. Door een auto ongeluk durfde ik 1,5 jaar lang niet de snelweg op, maar door een aantal rijlessen met Jan heb ik gewoon het vertrouwen weer terug gekregen! Ik vond het ontzettend spannend maar Jan had altijd begrip en ging er heel goed mee om. Hij is erg professioneel en zeer empathisch. Daarnaast kan hij dingen op een prettige manier uitleggen en geeft hij hele goede en handige tips waar je echt iets mee kan. Hij is een kalm persoon waardoor ik me altijd heel vertrouwd en veilig voelde. Ik zou Jan absoluut aanraden!

23-11-2023 om 14:44 uur

Christina schreef

Jan was the absolute perfect driving instructor for me. On top of being able to give excellent lessons in English, he is endlessly patient and kind, and always understood how to help me navigate my insecurities around driving. Jan intuitively knew what I needed to hear, and ways to help me improve my weak areas--often before I knew myself what I needed. I have been driving for many years (in the United States), and I have always hated it. Despite this, I always looked forward to my lessons with Jan because of our lovely conversations and the supportive, friendly, relaxed environment he created. Thanks to Jan, I passed my exam on the first try, and feel much more confident on Dutch roads, and behind the wheel in general. Thank you Jan!

20-11-2023 om 11:47 uur

Luuk van Empel schreef

Jan is een erg goede en ervaren rijinstructeur. Hij neemt goed zijn tijd en je kunt altijd met hem lachen. Erg blij met mijn keuze voor deze rijschool

15-11-2023 om 12:25 uur

Otmar Paulina schreef

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. En dat allemaal door Jan! Hij is relax persoon en legt dingen heel duidelijk uit en hij legt je uit waarom en wat de gevolgen kunnen zijn en hij heeft een oog voor verbeterpunten. En dat heeft mij heel erg geholpen. Jan heel erg bedank voor alles!! (al mis ik de gezellige tijden en je wijze lessen nu al)

14-11-2023 om 19:25 uur

Yaron schreef

Jan is ontzettend vriendelijk, geduldig en positief als instructeur, met veel passie voor zowel het autorijden als het lesgeven. Alle stappen en verbeterpunten worden nauwkeurig bijgehouden dus je rijdt altijd met een duidelijk plan. Verder is Jan heel betrouwbaar en flexibel met het plannen van lessen, dus ben je eenmaal bezig met lessen kan je er op snel tempo doorheen. Veel dank, absoluut aan te raden!

14-11-2023 om 18:10 uur

Maartje de Jong schreef

Jan is een super vriendelijke en geduldige instructeur. Na een slechte ervaring op een andere rijschool via via bij Jan terecht gekomen. Hij heeft vertrouwen en geeft duidelijke en handige tips voor het rijden. Daarnaast is het een dikke plus dat er ruimte is voor empathie, gevoel en praten over de zaken die spannend of moeilijk zijn. De eerste keer op voor examen bij Jan en dit keer wel geslaagd. Ik zou Jan echt aan iedereen aanraden.

14-11-2023 om 11:54 uur

Ton van de Wouw schreef

Jan is een ontzettend fijne rijinstructeur, de lessen zijn duidelijk gestructureerd waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Ik vond het rijden maar spannend en daar ging Jan op een hele goeie manier mee om!

07-11-2023 om 12:23 uur

Marlou schreef

Erg fijne lessen gehad, was erg gezellig altijd en bleef altijd rustig. Dankjewel Jan!

09-10-2023 om 15:34 uur

Carice schreef

Jan geeft op een prettige manier uitleg en zorgt voor een veilige sfeer om te leren en toe te werken naar je rijexamen!

28-09-2023 om 06:06 uur

Laat een reactie achter