Gratis proefles

Recensies

Lars schreef

Naast het positief lesgeven en de gezellige, relaxte sfeer in de auto vond ik Jan vooral eerlijk, duidelijk en leerzaam. Ik moest overstappen nadat mijn vorige rijschool ermee stopte, en door zijn vele jaren ervaring als instructeur zag hij snel waar de verbeterpunten lagen. Nieuwe dingen werden vooraf uitgelegd en meerdere keren herhaald door steeds een stapje verder te gaan. Mocht er iets misgaan wordt dat eerlijk benoemt en aangepakt voor de volgende keer, maar goede momenten worden ook beloond met complimenten wat zorgt voor zeer aangename lessen. Als je na het behalen van je rijbewijs ook echt veilig en met vertrouwen achter het stuur wilt zitten kan ik Jan zeker aanraden.

26-05-2023 om 16:30 uur

Nemo schreef

Jan is een enorm goede rijinstructeur die de lessen relaxt en toch heel erg leerzaam weet te maken. Er is veel aandacht voor wat jij specifiek nodig hebt en daardoor is het leerproces fijn om te doorlopen. Als er iets nog niet lukt voelt dit niet als falen maar als een goed leermoment. Ik ben heel erg blij met de lessen die ik heb gehad en het zelfvertrouwen dat Jan mij heeft gegeven. Ik kan het aan iedereen aanraden om hier te lessen!

22-05-2023 om 19:01 uur

Max Kapteijns schreef

Nadat Sander stopte, kwam ik tijdens de rijlessen bij Jan er achter dat ik nog heel veel dingen nog nooit had gedaan. Jan heeft dit zeer goed opgepakt. Hij gaf me bij de dingen die goed gingen het zelf vertrouwen. En leerde me de dingen die ik nog nooit gedaan had. Daarbij vond ik de positieve manier waarop Jan me dingen leerde erg fijn. Jan is rustig, geeft zowel opbouwende als positieve feedback. Kortom iemand die prettig is om bij te lessen. Dank je wel Jan voor de leuke lessen mede door jouw vind ik auto rijden erg leuk.

10-05-2023 om 20:15 uur

Danny schreef

Ik heb erg fijne lessen gehad van Jan en de sfeer in de auto was altijd goed. Hij wist precies waar mijn zwakke plekken lagen en maakte een plan om daar de lessen voor het examen nog extra op te focussen waardoor ik uiteindelijk ben geslaagd. Jan legt alles op een rustige manier uit wat de lessen prettig maakt. Bedankt voor de lessen Jan en ik zou de rijschool zeker aanraden!

06-05-2023 om 20:06 uur

Noa Bouma schreef

Ik had eerst bij Sander les daarna heeft Jan het overgenomen. Ik heb bij jan altijd gezellige rijlessen gehad! Voelde me al meteen op m’n gemak. Er hing altijd een goede sfeer. Jan wist altijd precies waar de zwakkere punten liggen en ging hier ook goed met je mee aan de slag. Dit ging altijd op een prettige manier en goede tips! Ondertussen is mijn broertje ook begonnen met lessen. Heb enorm genoten van de lessen, zeker een aanrader!

07-01-2023 om 09:57 uur

Indy de Waal schreef

Ik ben mijn rijlessen begonnen bij Sander. Kort voordat ik op ging voor mijn rijbewijs heeft Jan het van Sander overgenomen. Het zijn fijne instructeurs. Altijd een erg fijne sfeer in de auto. Jan heeft me het laatste zetje gegeven wat ik nodig had. Hij gaf me een fijn en vertrouwd gevoel. Hij speelde ook erg goed in op mijn faalangst. De eerste keer geslaagd, heel erg bedankt Sander en Jan!

02-01-2023 om 17:46 uur

Jessica schreef

Super fijne lessen gehad! Jan wist goed om te gaan met de stress en zenuwen die ik had en ze iedere les te verminderen, waardoor ik zelfverzekerd in de auto ging zitten. Ook mijn slechthorendheid was geen ding voor hem. Super fijne rijschool!

31-12-2022 om 09:13 uur

Michelle schreef

Ik heb erg leuke en gezellige rijlessen gehad met Jan, ik kon lekker kletsen met hem over van alles en nog wat! De structuur van de rijlessen was erg fijn, je leert alles op een rustig tempo en Jan houdt goed rekening met faalangst en eventuele stress in de auto. Ik raad deze rijschool zeker weten aan!

30-11-2022 om 19:30 uur

Maureen schreef

Lessen was voor mij op het begin een grote stressfactor met veel frustratie. Sander heeft mij hier bij kunnen helpen, kon goed inschatten hoeveel tijd ik nodig had en zodra ik zekerder werd in mijn rijden werd het ook steeds gezelliger in de auto. We hebben veel gelachen en wonder boven wonder heb ik mijn rijbewijs in een keer weten te behalen. Zeker een aanrader dus!

13-07-2021 om 15:24 uur

Thomas Jansen schreef

Bij Sander in de auto is er altijd een prettige sfeer waardoor ik met veel plezier mijn rijbewijs heb kunnen halen. Hij heeft me Heel goed geholpen met spanning voor het examen. Bedankt voor de lessen!

12-07-2021 om 12:00 uur

Laat een reactie achter