Gratis proefles

Recensies

Susanna Van Weesenbeek schreef

Wat een top instructeur! Jan heeft me super erg geholpen en is altijd erg netjes geweest. Ik voelde me altijd erg veilig in de auto en ik heb vertrouwen gekregen achter het stuur. Ik heb mijn rijexamen in 1 x gehaald en dit is aan Jan te danken. Ik zou hem dan ook absoluut aanraden!

23-04-2024 om 17:57 uur

Fynn Feringa schreef

Vanaf de eerste les is het al erg fijn om bij Jan in de auto te zitten. Hij past je volledig aan aan je niveau en geeft handige tips. Hij bereidt je goed voor op het CBR examen en heeft verstand van het vak. Een echte aanrader.

18-04-2024 om 12:23 uur

Veerle schreef

Super fijne rijlessen gehad van Jan! Door de RIS (Rijopleiding In Stappen) methode was er veel structuur; de stappen maken de lessen erg overzichtelijk. Jan heeft daarnaast erg veel geduld en met zijn jaren ervaring weet hij precies wat er nodig is om jou het rijexamen te laten halen! Het was daarnaast altijd gezellig in de auto. Oftewel, een rijschool die ik iedereen zou aanraden!

05-04-2024 om 14:01 uur

Jelte Derks schreef

Jan heel erg bedankt voor de rijlessen. Heel relaxed en toch duidelijke manier van uitleggen. Je hebt mij perfect geholpen bij het halen van mijn rijbewijs bedankt

06-03-2024 om 15:12 uur

Lucas van laerhoven schreef

Wat een top instructeur. Na een half jaar rijles gehad te hebben van Jan mag ik met trots vertellen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Door de mooie structuur en de fijne rustige aanpak en leermethoden die Jan toe past in zijn lessen heb ik het afgelopen half jaar met veel plezier in de auto gezeten. Als je een rijschool zoekt waar je niet alleen snel je rijbewijs haalt maar ook het leren rijden zelf op een perfecte manier geleerd krijgt, ben je op het goede adress bij Jan. Zeker een aanrader als je een geschikte rijschool zoekt. 5/5

23-02-2024 om 15:47 uur

Thomas Kroot schreef

Jan is echt een top instructeur, je kan altijd met hem praten en hij geeft ook nog eens super goed les. Als je een beetje rijangst hebt helpt Jan je ervan af te komen, een echte aanrader!

14-02-2024 om 11:33 uur

Justin schreef

Blij dat ik van Jan rijles heb gehad! Hij is lekker rustig en laat duidelijk weten wat je sterke en zwakke punten zijn. Wat mij veel heeft geholpen is dat hij snel doorhad dat ik last heb van faalangst en daar goed rekening mee hield. Het was ook altijd gezellig in de auto. En in een keer geslaagd, dus ik kan Jan alleen maar heel erg aanraden!

19-12-2023 om 10:32 uur

Meike van Puijenbroek schreef

Als je een goede rij-instructeur zoekt, is Jan precies wat je nodig hebt! Hij geeft op een super fijne manier les en kijkt echt naar wat jij nodig hebt. Naast de fijne manier van les geven zijn de lessen ook altijd gezellig! Jan is een lieve, rustige, sociale en geduldige man. Echt een aanrader.

14-12-2023 om 20:10 uur

Max Bouma schreef

Je kan voor niks beters wensen. Super duidelijk met onwijs veel ervaring. Alles wordt je duidelijk stapsgewijs aangeleerd. Daarnaast ook altijd onwijs gezellig, aanrader!

08-12-2023 om 11:32 uur

Lenne Kokx schreef

Dit is ongetwijfeld een van de beste rijscholen waar je je rijbewijs kunt behalen. Jan is een ervaren instructeur en weet precies hoe hij in moet spelen op bijvoorbeeld angst of onzekerheid. Zelf vond ik rijden in het begin heel spannend en had een paar slechte ervaringen gehad, maar het is safe to say dat Jan mijn zin, motivatie en plezier in het rijden weer op 100% heeft gekregen door zijn fantastische kennis en ervaring. Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald zonder problemen. Altijd erg gezellig in de auto en het is logistiek heel goed geregeld met de lessen. Dankjewel voor de goede ervaring Jan!

27-11-2023 om 16:59 uur

Laat een reactie achter